Gratis trisslott!

Vädret bara fortsätter att vara fantastiskt! Känner mig såå mycket gladare i hela kroppen då solen lyser och det är varmt, dock känns det ganska trist att inte ha trädgård. Idag har vi varit i Skövde och handlat, köpte en ny mobil (eftersom jag råkade kliva på min förra) hantlar och lite annat smått och gott. Milla är trött av värmen och sover som en liten stock. Har även mäekt att hon inte varit lika hungrig de senaste dagarna, men det är samma för mig när det är vamt ute så vi behöver nog inte oroa oss.

Usch, nu har jag en vecka på mig att bli klar med Graf A-kursen. Jag skjuter hela tiden upp plugget, hatar att jag har den ovanan. Ska ta tag i det, snart, snart snart. Men först ska jag göra pannkakor till Jimmy. Kanske slinger ner en i min mage med.

Nu är det mindre än en vecka kvar till dopet, börjar bli stressigt. Har fortfarande inte hittat en klänning till Milla att ha efter, blir så kräsen när alla babyklänningar är söta.

Milla har börjat säga "mamma", hon säger det säkert 100ggr per dag, det är underbart att höra trots att jag inte briktigt tror att hon förstår vad hon säger än. Men det är ju vår uppmärksamhet hon kallar på i alla fall.

TIPS:

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de trisslotten inom kort! Hurra!

http://www.aktiebolagnu.se
http://www.aktiebolagnu.se/lagerbolag

Kommentarer
Postat av: Sofia - Mamma till Levi

haha lust att kasta ut milla från balkongen :P du e rolig du. men visst känner man så ibland? Galet!

saknar er!

KRAM

2010-06-08 @ 09:44:45
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Levi

btw, armen SER vältränad ut, den är inte det! :P

2010-06-08 @ 09:45:10
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Levi

okej, hur gick det med vaccinationen?? Blev hon ledsen? som levi skrek :-( fy va det var jobbigt. pluttis.

annars är det bra med er, såg på fejjan vilka fina bilder på er från dopet! :)

KRAM

2010-06-16 @ 06:24:33
URL: http://sofiahivall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0